perjantai 6. syyskuuta 2013

Uusi printti


Nyt kun kesä on ohi ja on palattu takaisin koulunpenkille, on tullut taas aika suunnitella uusi printti tai jopa useampikin. Halusin tällä kertaa suunnitella jotain erilaista, jota en ole ennen tehnyt. Minulle oli aika selvää nopeasti mitä se jokin erilainen voisi olla. Päätin, että suunnittelen printin, joka sopii pyöräharrastelijoille tai ihmisille, jotka tykkäävät pyöristä. 
Etsin netistä pyörien kuvia ja pinnasin erilaisia pyöriä sekä pyöriin liittyviä asioita. Kävin myös kaupoissa katselemassa pyöriä ja pyörätarvikkeita. Sen jälkeen aloin suunnittelemaan omaa pyöräprinttiä, joka oli aika helppo ja nopea tehdä, koska tiesin millaisen halusin suunnitella.
Sitten mietin väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Mietin myös samalla mitä tuotteita tekisin pyöräprintistä. Päätin tehdä tyynyliinoja, kangaskasseja ja keittiöliinoja. Tyynyliinojen materiaaliksi valitsin valkoisen puuvillan, johon ajattelin painaa mustalla ja ruskealla painovärillä. Kangaskassien materiaaliksi valitsin myös valkoisen puuvillan. Kassit ajattelin myös painaa mustalla ja ruskealla, mutta olen myös harkinnut muitakin värejä. Keittiöliinoihin valitsin valkoisen ja beigen värisen pellava-puuvillan, koska se imee kosteutta ja on muutenkin hyvä keittiöliinojen materiaali. Keittiöliinoihin painan ainakin mustalla ja ruskealla.

Tässä vielä printtini kuva ensin tussipiirroksena ja sitten muokattuna illustraarrorilla ja photoshopilla:







Laitan myöhemmin materiaali- ja kankaanpainantakuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti