lauantai 15. helmikuuta 2014

POP UP-kauppa ja kahvila

Meillä oli koulussa näyttely-kurssi, jonka aikana teimme luokkani kanssa oman näyteikkunanäyttelyn sekä Pop Up-kaupan, jonne jokainen meidän luokkalainen teki omia tekstiilituotteita sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia. TEKSTILE SHOWROOM-tapahtuma järjestettiin Salossa. Näyteikkunanäyttely kesti parisen viikkoa ja se huipentui lopuksi 2-päiväiseen Pop Up-kauppaan ja kahvilaan, joissa myytiin mm.tyynyjä, keittiötekstiileitä, kangaskasseja sekä erilaisia leivonnaisia.


Itse myin myyjäisissä patalappuja, keittiöpyyhkeitä, pöytätabletteja, tyynyliinoja sekä kangaskasseja. Materiaalina käytin puuvillaa sekä pellava-puuvillaa eli puolipellavaa. Kuvioina käytin itsesuunnittelemia printtejäni: pyörä-, kukkaköynnös- sekä salmiakki-printtejä, joista osan printeistä painoin itse käsin kankaalle ja osan tulostin kangastulostimella kankaalle.


Asiakkaita kävi jonkin verran, mielestäni jopa enemmäin kuin aluksi osasin uskoa. Hienointa oli se, kun asiakkaat katselivat mun tekemiä tuotteita kiinnostuneina ja lopulta ostivat MUN TUOTTEITA!! Siis oikeesti, en olisi uskonut että joku kiinnostuu mun tuotteistani, vaikka uskonkin itseeni, mutta kyllä se silti vähän yllätti minut. Tuntuu todella hienolta, että moni  ihminen todella arvostaa käsintehtyjä tuotteita. Oon niin ylpee itsestäni. Jeee! Sain lopulta myytyä pari pyörä-kangaskassia, pari pyörä-keittiöpyyhettä ja yhden salmiakki-patalapun. Hieno alku mielestäni. Kohti uusia haasteita.


Pop Up-kaupan ja kahvilan pitäminen parina päivänä oli tosi jännä ja uusi kokemus. Siinä oli myös omat hyvät ja huonot puolensa, mutta opin ainakin sen, että mitä kaikkea sellainen vaatii. Pitää nimittäin olla mm. erittäin kärsivällinen ja joustava monien asioiden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti