sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lisää työharjoittelua

Työssäoppimisjakson aikana sain ommella paljon erilaisia tuotteita,kuten pussukoita, kukkaroita, kangaskasseja, pannumyssyjä sekä tossuja, kiinnitin myös tuotelappuja tuotteisiin, järjestelin papereita, kävin postissa, matkahuollossa, lanka-ja ruokakaupassa, purin laatikoita, viimeistelin ja viikkasin tuotteita sekä leikkasin kankaita. Näiden lisäksi siivosin työhuoneella ja pääsin viemään tuotteita Turussa sijaitsevaan Sisustuksen koodi-liikkeeseen.

Tässä kuvia tuotteista, joita sain tehdä työssäoppimisjakson aikana:


Näiden lisäksi suunnittelin, ompelin ja paketoin ammattiosaamisen näyttönä jyvätyynyjä 46 kpl. Jyvätyynyt menivät Jokioisille MTT:lle eli maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskukseen joululahjoiksi.
En ollut aikasemmin tehnyt jyvätyynyjä, joten työ oli minulle uusi. Sain kuitenkin pian selville mikä jyvätyynyn tarkoitus on. Lopulta työ onnistui hyvin ja sitä oli helppo tehdä. Oli myös kiva oppia ompelemaan jyvätyynyjä. Nyt voin tehdä itselleniki sellaisen tai vaikka jollekin joululahjaksi.


Vehnää
  
Työssäoppimisjakso oli erittäin onnistunut ja tykkäsin siitä tosi paljon. Oli hienoa nähdä sisustustekstiilialan yrittäjän arkea. Opin varmasti valtavasti, mutta erityisesti muutamia ompelujuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti