torstai 22. elokuuta 2013

10 käsityöyritystä








Helmineule valmistaa neuleita ja ompelutuotteita luonnonmateriaaleista piensarjatuotantona ja yksittäiskappaleina. Tuotteita valmistetaan myös asiakkaan toiveiden mukaan tilauksesta. Tuotteet valmistetaan Turun Moisiossa, neuleet käsiteollisuuden neulekoneella neuloen ja käsin viimeistellen. Myös korjaus- ja sisustusompeluja tehdään.














http://helmineule.mycashflow.fi/ 












Mollamari on pieni yhden naisen käsityöyritys Sisä-Savossa. Hän valmistaa pehmoleluja, vanhanajan nalleja, tilkkutöitä, miniatyyrejä ja fantasiaveistoksia (taidenukkeja). 

Saara-nukke
  


















Paavo-nalle


















http://www.mollamari.fi/mollamari/index.html
 




Käsityöpuoti Pikku Purli on pieni käsityöyritys, jonka monissa tuotteissa seikkailee pöllö nimeltä Purli. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. neuvolakortin kannet, hernepussit, ruokalaput, tuttinauhat, tumpunpidikkeet ja uniikit pussukat.

 











http://pikkupurli.mycashflow.fi/ 


TIKKERPERI OY

Tikkerperi Oy on tamperelainen yhden naisen yritys, jossa on käsinvalmistettuja tuotteita, kuten rintanappeja, heijastimia ja räsymattoja.
Kaikki tuotteet ovat uniikkeja tai pieniä sarjoja.








































http://www.tikkerperi.com/index.htm



Riiminka on kahden siskoksen perustama käsityöyritys, joka suunnittelee ajan henkeen sopivia tuotteita luonnon materiaaleista. Tuotevalikoima koostuu naistenvaatteista, laukuista ja erilaisista pussukoista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Jyväskylässä. Riiminka tuotteissa näkyy luova osaaminen ja tekemisen riemu. Uskomme vahvasti suomalaiseen suunnitteluun ja tuotantoon. Lähellä valmistetut tuotteet ovat osa kestävää kehitystä. Aito, alkuperäinen Riiminka tuote syntyy luomisen ilosta, värikkäistä materiaaleista ja ripauksesta rakkautta. 






































                                        




Inger on Inger Lindroosin perustama käsityöyritys, joka on erikoistunut suomalaisiin perinneneuleisiin. Ingerin tuotteet välittävät nykypäivän kiireiselle ihmiselle entisaikojen kaunista ja taidokasta neuleperinnettä.
Neuleet valmistetaan käsin, käsikäyttöisiä koneita apuna käyttäen. 


Ingerin tuotteita ovat laadukkaat ja keskenään yhteensopivat kirjoneuleet. Malliston tuotteet muodostavat kaksi väriperhettä: sinivalkoiset neuleet ja harmaansävyiset neuleet. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä suomalaisen lampaan villast, joka tuntuu iholla pehmeältä ja lämpimältä. 

  • neulepaidat ja neuletakit
  • kaulaliinat
  • lapaset
  • Myssyt




  http://www.kolumbus.fi/ingerlind/yrittaja.htm

 









PikkuMari on yhden naisen pikku yritys Lappeenrannassa, joka valmistaa ja suunnittelee sisustustekstiilejä lapsille ja aikuisille. Materiaalina hän käyttää puuvillaa, pellavaa ja villaa. 

http://www.pikkumari.com/ 

https://www.facebook.com/PikkuMariTmi?fref=ts









Piaeliina on  yhden naisen käsityö yritys, joka valmistaa ja myy lamppuhelmiä sekä helmistä tehtyjä koruja. Hän tekee myös tilaustöitä.

http://www.piaeliina.fi/ 

 










Lieska Design on yhden naisen lasikoruja valmistava käsityöyritys. Lasikorut valmistetaan käsintehdyistä lasihelmistä ja tasolasista. Ekologisuus näkyy yrityksen toiminnassa mm. raaka-aineden kierrättämisessä. Lieska Design tarjoaa asiakkailleen erilaisia, raikkaita, uniikkeja ja laadukkaita lasikoruja yksilölliseen makuun.




































http://www.lieskadesign.com/index.php










Juliaanan paja on Sääksmäellä toimiva käsiyuöyritys, joka valmistaa puusta yksilöllisiä ja koristeellisiä käyttöesineitä, joiden mallit suunnittellaan itse. 





































  
http://www.juliaananpaja.fi/jpetusivu.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti